Huoh.

Työviikon päätteeksi luulin että on käytävä ruokakaupassa. Mutta onneksi kotoa löytyi kaikenlaista ja jääkaappiin oli jäänyt jämiä viime viikonlopulle ostetuista ruuista. Joten tuunaamaan vaan. Näihin tarvitset täysjyvätortillalettuja ja sitten niitä kaappiin jääneitä rippeitä.

Nappuloiden Quasadilla

Tortillaletulle juustosiivuja kuivahtaneista juuston jämistä, ripotellen ananasmurskaa ja pikkuisen savupaprika-jauhetta (punnitse ja säästä myy, Suma merkkinen, hyvä löytö) ja juustokuminaa sormilla ripotellen. Basilikan ja lehtipersiljan lehtiä sopivasti. Sitten toinen tortillalettu päälle ja kuumaan pannuun. Pannun pohjalle hieman rypsiöljyä, paista hetki, käännä (lautasen kautta turvallisempaa) ja valmista on, kunhan juusto on sulanut.

Rakkaan Quesadilla

Pohjalle niitä juustonjämiä. Sitten puoli purkkia tonnikalaa ja pari siivua mozzarella juustoa. Tomaatti siivutettuna. Himpusti sormisuolaa ja reilusti basilikan lehtiä. Sitten toinen tortilla päälle ja pannuun, kun edellinen on valmistunut.

Minun Quesadilla

Seuraava juustonjämä pohjalla ja päälle loppu tonnikala. Sitten oliiveja reilusti, tomaattisiivuja ja loput mozzarellasta. Reilusti basilikaa. Ja sitten pannulle.

Tässä kyllä voi käydä niin, että nappulat on valmiina, kun itse pääset pöytään ja rakaskin on jo melkein syönyt. Sitten kesken oman ruuan saa hypätä etsimään yhdelle ulkohousuja, auttamaan pienintä vessassa ja kiristämään luistimia. Mutta perjantai on sellainen

p.s. parhaita tapoja säästää ruokamenoissa, vähentää hävikkiä ja kierrättää kaappien kuivatarvikkeita + pakastinruokia on jättää käymättä kaupassa.