Uuden vuoden aikaan 2010/2011 Englannin sisko sai idean perustaa yhteinen paastoruokablogi. Laitamme kaikki mielellämme ruokaa ja vaihtelemme joskus reseptejäkin. Vaikutteita kokkailumme on saanut eri puolilta maailmaa.

Englannin sisko on saanut vaikutteita englantilaisesta ja italialaisesta keittiöstä. Myös haudutetut aasiaslaisvaikutteiset padat ovat hänen suosiossaan.

Suomen siskon keittiössä syntyy suomalaisia ja slaavilaisia herkkuja. Lisäksi hän laittaa paljon poroa ja lammasta. Myös Suomen siskolla on omat aasialaiset suosikkinsa.

Allekirjoittanut, eli Saksan sisko, taitaa laittaa lähinnä yleiseurooppalaista ruokaa. Varsinainen lempparini on kakut, saksalaisittain "Kuchen".

Olemme ortodokseja ja suuri paasto ennen pääsiäistä kuuluu elämäämme. Suuri paasto on ennen kaikkea hengellinen asia, valmistautumista pääsiäiseen. Tämä blogi keskittyy kuitenkin ruokapuoleen. Perinteisesti paaston aikana on kieltäydytty lihasta ja alkoholista. Kun olimme lapsia ei perheessämme paastottu mitenkään aktiivisesti. Mieleen on kuitenkin jäänyt vuosi, jolloin emme juoneet kaakaota paaston aikana. Pitiköhän tämä sopimus loppuun asti?

Katsotaan siis millaisia ruokapostauksia suuri paasto 2011 tänne tuo. Kommentit ovat tervetulleita, mutta luemme ne ennen julkaisua, voi siis kestää pari päivää ennen kuin kommenttisi julkaistaan.

Teknistä puolta hoitaa ainakin näin alkuun Saksan sisko. Tämä kompensoi toivottasti pienemmän harrastuneisuuteni sekä ruuanlaitossa että paastoamisessa

Hyvää ruokahalua! Buon Appetito! Guten Appetit! Enjoy your meal!